Tanulj Excelt önállóan: könyvek és online anyagok

Kimondottan kezdőknek

Kezdő Excel Példatár: segítségével önállóan is elkezdheted az Excel tanulást, és megtapasztalhatod, hogy az Excel valójában egy nagyszerű eszköz, amely megkönnyíti az életedet. Előregyártott Excel feladatsorok: 6 fájl, benne 29 kidolgozott példa (pdf-ben) és további 34 feladat önálló gyakorlásra.

Ha szeretnél olyan praktikákat elsajátítani, melyek garantáltan gyorsítják az Excel használatát, akkor rendeld meg a 111 Hasznos Excel Tipp gyűjteményt!

Excel minden tudásszintre

Excel Tankönyv Kezdő & Haladó: Ez az Excel tankönyv segítségedre lesz, hogy megismerd az Excel legjobb és legpraktikusabb funkcióit. A kezdőtől a haladó szintig tartalmazza az Excel főbb területeit – a visszajelzések alapján messze a leghasználhatóbb Excel tankönyv a piacon.

Excel VIP Klub: a saját tempódban fejlődhetsz az online Excel feladat- és videógyűjteményből. Mellette bármikor kérdezhetsz, gyors választ kapsz. 4 szakképzett és nagyon tapasztalt Excel oktató segít.

Tanulj Excel tanárral

Ha teheted, inkább gyere egyéni Excel tanfolyamra, ahol személyre szabott segítséget kapsz!

  • Rengeteg példát kapsz, amivel közösen és önállóan is gyakorolhatsz, ez segíti, hogy ne csak megértsd, hanem el is sajátítsd a tanultakat.
  • Bónuszként megkapod az Excel Tankönyvet és egy hónap VIP Klubtagságot
  • Ha Skype-on tanulsz, akkor rögzíteni is tudjuk az órákat, így később is visszanézheted az anyagot.