Gyere egyéni Excel tanfolyamra

Ez a LEGHATÉKONYABB tanulási forma, mivel így csak Veled foglalkozunk!

Speciális kérdéseid vannak, és szeretnél a saját tempódban haladni? Szeretnéd a mélyebb összefüggéseket is megérteni?

Egy új álláshoz lenne szükséged jobb Excel tudásra? Vagy azért szeretnél fejlődni, hogy gyorsabban végezz a feladataiddal?

Akkor jó helyen jársz, tudok segíteni! Olyan módszerrel és példákkal dolgozom, hogy nem csak megtanulod, hanem garantáltan meg is szereted az Excelt!

Tanulj velünk Budapesten személyesen, vagy Skype-on bárhonnan: Egyéni Excel tanfolyamok

Tanfolyamainknak köszönhetően

  • Magabiztosabb leszel.
  • Gyorsabban, ügyesebben használod az Excel programot és a számítógépet.
  • Könnyebben találsz új munkát vagy jobban megbecsülnek a mostani helyeden. (Ki tudja, talán többet is fogsz keresni ennek köszönhetően…)

Miért velünk tanulj?

Több, mint 2000 tanítványunk folyamatos visszajelzése alapján biztosak vagyunk benne, hogy a tanfolyamunk ár-érték aránya kiemelkedően jó. Azért mert a tanfolyam Rólad szól, és a tudásszintedhez, igényeidhez igazodik.

Minden tanárunk profi Excel felhasználó és oktató, mellette komoly gazdasági tapasztalattal rendelkezik. Vagyis olyan mentort kapsz, aki pontosan érti, hogy a munkádban mire van szükséged, és tisztában van azzal is, hogy bizonyos értelemben az állásodat és ezzel a jövődet bízod rá.

Jelentkezz itt

Ahhoz, hogy a tanfolyam tényleg az általad elvárt eredményt hozza meg, szükség van néhány információra Tőled, mert ennek alapján valódi, személyre szabott árajánlatot fogsz kapni.